Onze chocolaterie

Weibuorren 63A - Ureterp

Geopend dinsdag t/m zaterdag

Di t/m vr van 10:00 t/m 17:30 uur zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Grote voorraad

Voor iedereen wat lekkers

Retourbeleid

Ruilen en Retourneren
Na ontvangst van uw bestelling heb je 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen een deel van de bestelling of de gehele bestelling te ruilen of retour te sturen.
Je kunt ons dan een e-mail te sturen om een retourformulier aan te vragen en deze dan samen met de producten in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt retour te sturen. Daarbij draag je zelf de kosten en het risico van de retour- en toezending.
Indien je reeds de betaling hebt verricht zal door ons deze volledig of een deel binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terug worden betaald.

Bij beschadigingen van chocoladeproducten (zoals chocoladeletters, bonbons) kunnen we geen kosten vergoeden. Omdat we te maken hebben met ambachtelijk en handgemaakte producten, kunnen beschadigingen tijdens het verzendproces niet altijd voorkomen. Wel treffen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de producten zo goed mogelijk te beschermen en verpakken, zodat het product in de juiste staat in ontvangst kan worden genomen.

Neem contact met ons op

Informatie