Onze chocolaterie

Weibuorren 63A - Ureterp

Geopend dinsdag t/m zaterdag

Di t/m vr van 10:00 t/m 17:30 uur zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Grote voorraad

Voor iedereen wat lekkers

iDeal

Betalen met iDEAL kan met zeer veel verschillende banken.  Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin betaling. iDeal betalingen zijn gratis.

Bancontact

Na het plaatsen van uw bestelling via doshasports.com wordt u vanaf de afrekenpagina doorgelinkt naar de online betaalsite van uw bank. Nadat u de Bancontact betaalopdracht heeft goedgekeurd, wordt u terugverwezen naar de afrekenpagina van onze website. Hier leest u dat uw betaling is bevestigd. Wij rekenen voor Bancontact betalingen 1,50 % van het transactiebedrag.

Vooruitbetalen

Wilt u uw bestelling handmatig overmaken naar ons dan kan dit naar ons IBAN NL28RABO0143777025 op naam van Dosha Sports, onder vermelding van uw ordernummer. U maakt dan zelf het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten naar ons over. Zodra de betaling dan bij ons binnen is, wordt de bestelling in behandeling genomen en indien mogelijk, dezelfde dag nog verzonden.

Wilt u uw bestelling handmatig overmaken naar ons dan kan dit naar ons IBAN NL28RABO0143777025 op naam van Dosha Sports, onder vermelding van uw ordernummer. U maakt dan zelf het
verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten naar ons over. Zodra de betaling dan bij ons binnen is, wordt de bestelling in behandeling genomen en indien mogelijk, dezelfde dag nog verzonden.

Neem contact met ons op

Informatie